Loading resources, please wait...
Some resources could not be loaded. The page will try reloading or directing you to the last page in seconds.
Click here to reload/go back to last page immediately

You are viewing the survey P2100593 in test mode.
Current Page: Intro


Tak for at du vil deltage i dette spørgeskema, som Epinion gennemfører for DSB. Vi er i gang med at rekruttere deltagere til en undersøgelse, der har til formål at blive klogere på cykelparkering på stationen herunder aflåst cykelparkering. Det tager ca. 5 minutter at besvare undersøgelsen.

Såfremt du passer ind i målgruppen, vil du blive inviteret til at deltage i et interview, der afholdes på et tidspunkt der passer dig, på en af de stationer, du typisk bruger, når du skal med toget. Interviewet til vare omkring 60 min. og vil blive gennemført i maj måned. Hvis du deltager i et interview, vil du modtage et gavekort på 600 kr. som tak for din tid.

Anonymisering og GDPR
Alle svar i undersøgelsen anonymiseres, før vi deler dem med vores kunde, og vi sletter dine oplysninger, når projektet er afsluttet. Din deltagelse er helt frivillig, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvorefter vi sletter dine oplysninger, hvis de ikke allerede er anonymiserede.

Hvis du vil vide mere om dine rettigheder, kan du læse på vores hjemmeside http://insights.epinionglobal.com/privacy-policies. Her kan du til enhver tid henvende dig for at få slettet, begrænset eller berigtiget de oplysninger, du har afgivet. Du kan også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dpo@epinionglobal.com eller på telefon: 87 30 95 00.